The Thrill of a Kill - Se den på kino i Oslo eller kjøp den!

Vil informere litt nytt og gammelt og gammelt angående filmen som jeg har kvinnelig hovedrolle i.

Om filmen
Dette er en splatter film med masser av blod, humoristiske scener og også noe horror. Hele filmen er spilt inn rundt Trysil område så det er masse av øde natur og skog med i filmen.
Hele filmen begynner med en drømmesekvens og etter det vokser filmen seg bare mer og mer opp, det blir mer og mer blod og gørr, skrekk, humor og enda mer øde områder der ingen hører deg skrike.
Jeg skriver ikke altfor mye om filmen fordi jeg ikke vil røpe særlig mye. Er du spent på filmen, får du kjøpe den eller ta en titt på den på kino.


(C) The Thrill of a Kill

Se filmen på kino
Nå har du en liten mulighet til å skaffe autograf fra både regissør og skuespillere fra filmen fordi filmen vises på Kino i Oslo tirsdag 29.mai og torsdag 7. juni, men vi er bare på kinoen tirsdag 29. mai fordi vi da feirer realease av DVD som er dagen etter, altså 30. mai.
Om du er interessert i å se filmen på kino, kan du besøke Norsk Filminstitutt på Dronningens gate 16, og som sagt vi er der tirsdag 29. mai og billetter kan du gå inn HER  for å kjøpe. Her står det også litt om filmen du kan se på om du vil.
Kjøpe filmen
Det er også mange muligheter for å kjøpe filmen for de som har lyst. Det går an å forhåndsbestille flere steder, og som nevnt ovenfor har filmen realease 30.mai.
Filmen koster 129kr og inneholder:

 • The Thrill of a Kill (Filmen på 85min, 16:9 widescreen)
  Med norske og engelske undertekster
 • 41 minutters dokumentar med «on the set», bloopers, alternative tegninger etc
 • 18 minutter med slettede scener
 • 18 minutters filmpresentasjon med regissør Lars-Erik Lie og skuespiller Herman Tangen (Seriemorder)
 • 7 minutters intervju med skuespiller Toril Skansen (Mor)
 • Teaser, norsk- og internasjonal trailer
 • Bildegaller

Og for de som vil kjøpe filmen, kan kjøpe den på Platekompaniet, CDON, Videonova, DVD Huset eller Home Enter.
Det er til og med muligheter for å leie filmen HER når den kommer ut.
Anmeldelser
Etter en stund har vi fått en del anmeldelser p filmen. Både norske, engelske og faktisk et par svenske fram til nå. De forteller alle litt om filmen, og hva de syns om den. Det er også en del screenshots på noen av dem for de som er interessert i litt sånne ting fra filmen.
Norske:
 • Filmgal - Noe nytt og spennende på vei. The Thrill Of A Kill er en ny norsk slasher av Lars-Erik Lie og Violence Productions, som i disse dager er i siste fase før DVD-release.
 • Skrekkfilm.com - Kimsy er en ung jente som bor hjemme med sin søster i Trysil. Her driver hun stort sett dank og krangler med sin mor.
 • Skrekk Mania - I Trysil kan ingen høre deg skrike
   

Engelske:

 • Nordicfantasy - The splatter-exploitation film The Thrill of a kill is possibly the goriest film made in Norway, but also a surprisingly entertaining horror film.
 • Rare Cult Cinema - Yaaay! Something new and exciting is on its way!
 • Fanatisk Film - A young girl runs off from home. She roams the forest which is the best way for her to calm down. But not this day!

 

Svenske:

 •  Spektakulärt - En ungdomstjej rör sej över en äng där en massa folk ligger och blöder. En galen slaktare skymtar förbi. Tjejen vaknar, ovetandes om att verkligheten denna dag kommer bli värre än drömmen?
 • Surreal Goryfication - Efter att ha argumenterat med sin mamma, går Kimsy ut ur huset, arg som fan.

 

Intervju gjort av Aylan Von Kuklinski
Bloggeren av Fullstendigkaos har lenge vært ganske interessert i filmen og i løpet av en lengre periode har han lagt ut en del om The Thrill of a Kill og til og med intervjuet både regissøren og noen av skuespillerne! Her er de intervjuene han har:
Lars-Erik Lie - Regissør av filmen
Kirsten - Meg som da har den kvinnelige hovedrollen i filmen og heter i filmen Kimsy
Camilla - Som spiller min søster i filmen, goter og fotballsuporter for Rosenborg! Hun heter Camilla i filmen også.
Toril Skansen - Mor for meg og Camill i filmen. 
Salg av rekvisitt fra filmen
Både jeg og Camilla har planer om å selge trusa vår fra filmen. Vi er begge filmet i trusa så dere kan se det er den samme trusa..XD Camilla selger kanskje genseren sin fra filmen også, men for meg holder det med bare trusa og kanskje en autograf ved siden av. Ellers vet jeg ikke om noe annet som blir solgt fra filmen, men kanskje det kommer noe siden.

Lenker
Hjemmeside - Dette er da hjemmeside for filmen
Facebook - Her kan du følge med på filmen på facebook eller like filmen.
IMDB - Her kan du rate filmen når du har sett den, eller bare se litt på den

15 kommentarer

Lars-Erik Lie

24.05.2012 kl.00:13


Bra gjennomgang/oversikt av filmen Kirsten. Dette kommer til å ta av, sann mine ord. :) Om ikke lenge er vi kanskje ute med DVD i USA også. interessen fra amerikanske distribusjonsselskaper er der allerede, og DET hadde du nok ikke trodd, når du stod der, i edderkoppangst, i myra oppe i Støpa i Trysil, hehe! :)

Lars: Nei, glemte å nevne det i teksten min..=) Tenkte nok ikke på stort annet enn at jeg ikke ville ha edderkopper på meg akkurat da egentlig..XD Skriver gjerne mer om filmen siden om det blir slik at den blir utgitt flere steder ogs¨!^^

Catrine aka Cakki

25.05.2012 kl.05:49


gleder meg til å se denne filmen ;)

Catrine aka Cakki: Så bra!=D Me too^^

Catrine aka Cakki

25.05.2012 kl.12:21


blir utrolig spennende å morro å se deg på film ;)

Catrine aka Cakki: Mhm, meg og!=D Men kan være det er en stund til jeg kan fortsette på ditt design.. Pierre kommer og henter tingene sine idag og dette er egentlig hans data som om han spør etter den kan jeg ikke si nei..

Catrine aka Cakki

25.05.2012 kl.14:50


;)

ok det får bare gå :)

Catrine aka Cakki: Fortsetter med det når jeg har data da, bare at jeg glemte at dette er jo ikkje min pc egentlig..XD Sitter å setter over alt mulig for sikkerhetsskyld.. Han får den om han spør.. Han tilbød meg å kjøpe den, dessverre har ikkje jeg penger jeg kan betale med og uansett vil jeg egentlig ha en litt bedre data.. Mn mn^^

Catrine aka Cakki

25.05.2012 kl.16:09


går så bra =)

Mia

28.05.2012 kl.19:23


Jeg forhåndsbestilte den for noen dager siden :D

Mia

28.05.2012 kl.19:38


Syns bestemt jeg ser Toril på det ene bilde der.

Mia: Så bra!=D Gleder meg te å høre hva du og Lars Erik synes!=D Det er faktisk vist interesse for filmen i USA også, det er egentlig ganske kult^^

Mia: Ja, hun var jo mor i filmen, var der vi ble kjent i utgangspunktet da..XD

Mia

30.05.2012 kl.14:19


Så regisøren (har plutselig glømt åssn det skrives) kommenterte det. Det er ganske stort. Ja, husker at ho var med. Litt rart egentlig hvordan dekk endte opp på Døgn sammen, eller var det ikke tilfeldig kanskje? Blir litt rart og så en ordentlig film der jeg kjenner et par av de som er med. Rart og gøy.

Mia: Var egentlig tilfeldig vi kom sammen.. Sa jeg skulle inn, og hun sa at hun allerede var inne..XD Amatørfilm men ordentlig..XD Var et par scener jeg ikke var fornøyd med som jeg var med i.. Bl.a da jeg ropte cammila NEI!XD Det hørtes ikke bra ut..XD Og det var flaut mange steder syns jeg..XD

Skriv en ny kommentar

1. Jeg besøker ikke blogger med masseproduserte meldinger som blir sendt til alle uten å egentlig ha lest innlegget. Leser generelt lite blogger, men jeg er innom mine venners blogger av og til fordi jeg er interessert i deres liv.

2. Om du vil jeg skal ta en titt på din blogg, kommer jeg bare til å gjøre det om din kommentar inspirerer meg. Om jeg blir nysgjerrig på deg, så besøker jeg din blogg. Finner jeg noe der jeg finner interessant eller jeg kan noe om, så kommenterer jeg gjerne.

3. Om du kommer med en kommentar som sier: "Fin blogg, kommenter tilbake!" så kan du være sikker på jeg ikke kommer til å besøke din blogg. Om du i tillegg skriver det på et innlegg der jeg sier jeg er lei meg, og jeg er trist, så sletter jeg kommentaren din.


4. Om du er så frekk å skriver noe sånn som: "Du skriver bra og det du skriver er interessant å lese, ta gjerne en titt på min blogg" etter det i overskriften til og med står at jeg er deprimert, at noen døde eller noe tilsvarende, så kommer jeg til å blokkere ip-adressen din. Da blir jeg faktisk sint.


5. Og til sist vil jeg si jeg mener ikke å høres sur ut eller noe, men jeg liker ikke de som kommenterer bare for å kommentere. De kan lese en fjortisblogg eller noe!=D Men jeg elsker kommentarer som svarer på innleggene mine, så er du av dem som leser og svarer på innlegget, så er du mer enn velkommen til å skrive en kommentar<3

  • Alder:

   24år

   Sted:

   Oslo

   Om meg:

   Jeg bor i Oslo sammen med katten min, og har verdens snilleste kjæreste. Min drøm er å jobbe med små barn, selv om jeg også har andre interesser jeg brenner for. Follow on Bloglovin

 • Om du trenger kontakt med meg, send meg en kommentar på bloggen, legg meg til og send en melding eller send meg en mail


Mest leste innlegg
Widgets

PRchecker.info alleoppskrifter.no bloglovin

ToppBlogg - toppliste for bloggere

www.blogglink.no


Blopp.no www.Hypersmash.com

Reklame

hits Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...