Oslo Fright Fest - Bli med på lørdag og skaff deg min autograf

Egentlig lovet jeg å skrive litt om dette i går, men det var et løfte jeg dessverre ikke kunne holde fordi jeg ikke hadde fått noe informasjon å dele med dere da. Det har jeg derimot fått nå, og dermed kan jeg oppdatere litt om hva som skjer, og når mine fans kan komme innom og få seg en autograf, en signert film eller bare et bilde.

Dato: 16-17.november
Sted: Vika Kino, Oslo
Når: Lørdag 17.november kl 21 (Spr og svar i forbindelse med filmen)

Hele filmfestivalen holdes hele helgen i Vika kino midt i sentrum av Oslo. Om dere vil se program kan dere åpne det i en egen fil her. Der står det litt om hvilke filmer som viser og når de vises. Det står også hvor mye inngang for filmer koster.

Jeg har også nå fått tilbakemelding om at vi i hvert fall kommer til å være tilgjengelig for publikum med spr og svar kl 21:00 lørdag 17.november, og da blir det sikkert anledning til autografer og bilder også. Tror også det blir salg av ulike rekvisitt for dem som ønsker det. Selv kommer jeg til å være rundt om på kinoen begge dagene, og siden dette er et offentlig arrangemang der filmene skal vises så kommer jeg dermed til å si ja om noen spør etter autografer fra meg på disse to dagene. Uansett om jeg er i bod eller ikke.Kommer du til å være med på Oslo Fright Fest?
Ta gjerne en titt på facebook siden her. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

1. Jeg besøker ikke blogger med masseproduserte meldinger som blir sendt til alle uten å egentlig ha lest innlegget. Leser generelt lite blogger, men jeg er innom mine venners blogger av og til fordi jeg er interessert i deres liv.

2. Om du vil jeg skal ta en titt på din blogg, kommer jeg bare til å gjøre det om din kommentar inspirerer meg. Om jeg blir nysgjerrig på deg, så besøker jeg din blogg. Finner jeg noe der jeg finner interessant eller jeg kan noe om, så kommenterer jeg gjerne.

3. Om du kommer med en kommentar som sier: "Fin blogg, kommenter tilbake!" så kan du være sikker på jeg ikke kommer til å besøke din blogg. Om du i tillegg skriver det på et innlegg der jeg sier jeg er lei meg, og jeg er trist, så sletter jeg kommentaren din.


4. Om du er så frekk å skriver noe sånn som: "Du skriver bra og det du skriver er interessant å lese, ta gjerne en titt på min blogg" etter det i overskriften til og med står at jeg er deprimert, at noen døde eller noe tilsvarende, så kommer jeg til å blokkere ip-adressen din. Da blir jeg faktisk sint.


5. Og til sist vil jeg si jeg mener ikke å høres sur ut eller noe, men jeg liker ikke de som kommenterer bare for å kommentere. De kan lese en fjortisblogg eller noe!=D Men jeg elsker kommentarer som svarer på innleggene mine, så er du av dem som leser og svarer på innlegget, så er du mer enn velkommen til å skrive en kommentar<3

  • Alder:

   24år

   Sted:

   Oslo

   Om meg:

   Jeg bor i Oslo sammen med katten min, og har verdens snilleste kjæreste. Min drøm er å jobbe med små barn, selv om jeg også har andre interesser jeg brenner for. Follow on Bloglovin

 • Om du trenger kontakt med meg, send meg en kommentar på bloggen, legg meg til og send en melding eller send meg en mail


Mest leste innlegg
Widgets

PRchecker.info alleoppskrifter.no bloglovin

ToppBlogg - toppliste for bloggere

www.blogglink.no


Blopp.no www.Hypersmash.com

Reklame

hits Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...